Pyhä kaaos

5.12.2017

Pyhä kaaos, SIC

Liminaalitilassa ollaan kahden maailman välissä, tuntemattoman äärellä. Pyhä kaaos etsii tuntemattomia tulevaisuuksia, pakopaikkoja, immersiota, raunioita ja uusia traditioita. Jos koneisto tarjoaa rajattuja rooleja, niin Pyhä kaaos kysyy, voiko niistä vapautua.

Pyhä kaaos on osa Helsingin yliopiston Taide työnä ja työvälineenä –hanketta, joka on toteutettu yhdessä Kiasma teatterin URB-festivaalin kanssa. Esityksen sisältö on koottu tutkijoiden ja työryhmän jäsenten tuottamasta materiaalista.

Teos on Koneen Säätiön rahoittama.

Esityspäivät

30.11. klo 19
2.12. klo 17
3.12. klo 17

Esityskieli suomi.

Työryhmä

Sauli Sirviö, Elina Izarra, Are Nikkinen, Niroz Haji, Sawuli, Iita Järn, Jani-Matti Salo, Mark Niskanen, Tomi Visakko, Liisa Raevaara, Marjo Savijärvi, Annika Turunen, Jonna Malaska, Katja Orpana, Laura Ihalainen

KIITOS: Koneen Säätiö, Museum of Impossible Forms/Ahmed Al-Nawas, Mikael Aaltonen, Niina Tervo, Arto Tommiska, Bogna Luiza Wisniewska
Dokumentaatio: Tuomas Linna